Impresszum

IMPRESSZUM

A weboldalunkon megjelenő információk, adatok, feltételek, meghatározások és/vagy leírások kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik, felhasználásából – beleértve az esetlegesen hibásan vagy hiányosan közölt tartalmat is – eredő kártérítési, felelősségi igényeket visszautasítjuk! Az AGROmotor KFT. nem vállal felelősséget az adatok, információk helyességéért, teljességéért, pontosságáért, minőségéért.

A mindenkori hatályos adatokat, információkat, megtalálja az oldalunkon feltűntetett Általános Szerződési Feltétekben. Forgalmazott termékeink részletesebb specifikációival, cégünk által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban további felmerülő kérdések esetén kérjük keressen meg elérhetőségeinken. A weboldalakon szereplő ajánlatok kötelezettség nélküliek. Az árváltozás és az elírás jogát fenntartjuk. Az oldal egy részét vagy a teljes szöveget, beleértve az összes ajánlatot az AGROmotor KFT. mindenféle előzetes bejelentés nélkül kiterjesztheti, módosíthatja, részben vagy teljes egészében törölheti.

A weboldalon szereplő képek, videók, leírások, dokumentumok az AGROmotor KFT. tulajdona, még részben sem használhatók fel egyéb üzleti tevékenységben!

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit az info@agromotor.hu email címre küldje.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!

                                                                                                                                                                   Üdvözlettel:
                                                                                                                                                     AGROmotor csapata