Megrendelés menete

___________________________________________________ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Az oldalon való böngészés, a termékekről való információ gyűjtés nem igényel regisztrációt. A termék kategóriákban való keresések egyszerűen kezelhetőek. A termékekről technikai adatok állnak rendelkezésre. A termékkel kapcsolatban felmerülő egyéb kérdések esetén a ————— email címen, vagy a központi telefonszámon informálódhat. Az oldalon feltüntetett bizonyos gépek, egyedi gyártásban készült gépegységek a végleges megrendelés előtt további egyeztetést, pontosítást igényelhetnek.
Mivel a termékpaletta szerteágazó igényeket teljesít, bizonyos elemek előre meghatározott és feltüntetett árakon kerülnek árusításra. Ellenben a megrendelő által további egyeztetést igénylő és egyedi gyártásban készülő berendezések előzetes árkalkuláció, és a vásárlóval közölt és általa elfogadott végösszeg alapján kerülnek értékesítésre. A megrendelésről és az összeszerelési folyamatokról, módosításokról a későbbi félre értések elkerülése végett email -es üzenet formájában mindkét fél részéről jóváhagyás javasolt. A kategóriákban felületen termékek raktárkészleten való megléte a termékoldalakon folyamatos frissítés alatt állnak, téves logisztikai információk előfordulhatnak.  

______________________________________________________________MEGRENDELÉS

A kiválasztott termék kellő információ gyűjtést követően telefonos megkeresés nélkül is megrendelhető. Ez esetben a főoldalon az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva a vásárlási szándékát jelezheti. Az Ajánlatkérő felületen fel kell tüntetni a megrendelő Magánszemély vagy Cég nevét, elérhetőségét, a megrendelni kívánt termék azonosítóját, megjegyzésben pedig a számlázási és a szállítási címet. Az üzenet mezőben lehetőség nyílik az egyéb felmerülő információk közlésére is.
A KÜLDÉS gombra kattintva rövid időn belül telefonos vagy email-es visszajelzésre kerül sor. Ha ez pár órán belül nem történne meg, akkor telefonos megrendelés javasolt. Ha az üzenetben történő megrendelés nem kielégítő, akkor ezt természetesen a központi telefonszámon is megteheti, amiről igény esetén visszaigazolást is kérhet.