Szállítás Menete

____________________________________________________________________SZÁLLÍTÁS

MAGYARORSZÁG területén a megrendelt gépek, eszközök, termékek, berendezések, stb… szállítása folyamatos. A szállítás távolsága, a rendelés mennyisége és a tényleges technikai kivitelezés, gyártás és az előkészítés ideje határozza meg, hogy logisztikai felelősünk milyen módon küldi el önnek rendelését. Cégünk saját haszongépjárműveivel vagy futárszolgálattal, MPL, GLS is folyamatosan végzik a kiszállítást.

KÜLFÖLDI (ROMÁNIA, SZLOVÁKIA, AUSZTRIA) rendelések esetén a kiszállítást előre egyeztetett módon végezzük. Cégünk külföldi országokban több átadás-átvételi ponttal, képviseletekkel rendelkezik.

A rendelések teljesítésének állapotáról, a kiszállítás menetéről  Telefonos-SMS-Email értesítést kap!
                                                       

________________________________________________________SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Megrendelését személyesen is átveheti raktárunkban nyitvatartási időben. Személyes átvétel esetén lehetősége van helyszínen készpénzzel, bankkártyával és előreutalással fizetni. Amennyiben nem adott le rendelést, de a megvásárolni kívánt termék rendelkezésre áll, akkor természetesen azonnal kiszolgáljuk. 

_____________________________________________________FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A kiválasztott, megrendelni kívánt, esetleg előzetesen elfogadott és kiadott árajánlat alapján megrendelt termék átvétele a számla összegének megfizetése alapján történik. A fizetés történhet utánvéttel, előre utalással, és személyes átvétel esetén készpénzzel is.